Rabu, 25 Januari 2012

Celcom gift

Masih aku ingat 2 tahun yang lepas. Perkara yang dinantikan bila besday ialah bonus dari celcom iaitu free sms & calling for 1 week. Oh terasa bahagianya bila dapat calling2 atau perkataan yang lebih tepat lagi ketika itu ialah 'gayut' with x-gf. Pantang je free setiap minit dalam tempoh 1 minggu dimanfaatkan dengan sebaiknya.

Itu cerita 2 tahun lepas. Sekarang celcom gift dibiarkan berlalu tanpa dimanfaat sepenuhnya. Biarlah, bukan nak rugi pon kalau tak guna. Topup celcom pon 3 bulan sekali. Hari-hari berurusan guna phone company. Tapi kemarin sempat juga menghubungi rakan lama sekadar bertanya khabar, bukan bergayut yang selalunya melalaikan seperti dulu.

Jikalau dipanjangkan umur olehNya, aku masih lagi berpeluang untuk menikmati celcom gift untuk 2 tahun sehingga 2014 sebelum uox expired. Sama-samalah kita tunggu apakah kesudahannya nanti. Apa yang boleh disimpulkan sekarang penggunaan telefon lebih 90% untuk urusan kerja dan selebihnya urusan peribadi. Al maklum la kan hidup membujang tanpa teman....hehehe



*update via my android :)

5 ulasan:

van montaha berkata...

bro, lu lupa qoute member lu yg selalu pinjam phone masa lu punya bday. kehkehkeh

hepi belated bday bro ;-)

moga murah rezeki, murah jodoh, murah hantarannya ;-p

iqinforshort berkata...

cewah nanti da de teman cane pulak tu ;D

iqinforshort berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
-apis- berkata...

hahaha..lama lg tu :D

-apis- berkata...

bro jai, mana leh lupa tp memandangkan update ng phoe dh lenguh lak tgn..thanks :) jarang update skrg ko..hehe