Khamis, 3 Januari 2013

Dia bukan jodohku.

Seseorang menegur pagi tadi di office 'eh hafiz why u look moody this morning'. Dengan sepantas kilat aku hanya mampu senyum tanpa sebarang kata dan terus menyambung kerja. Because of someone dude, thats my answer.

Nampaknya aku gagal nak sembunyikan sedikit perasaan kecewa didalam hati. Betul kata orang,kita boleh tipu orang lain tapi tidak diri sendiri. Why??Mungkin yang sedang membaca entry ni pasti tertanya. Aku sebenarnya berbelah bahagi sama ada nak kongsi atau tak hal2 yang berkaitan peribadi tapi bila difikirkan balik, apa salahnya kan sbb ada ke yang nak baca blog aku ni. Syok sendiri ja, sekurangnya terluah apa isi hati aku..hehe

Sekarang hati sedikit 'terasa' bila orang yang kita suka akan bertunang tak lama lagi. Perghhh..biar betik..Tapi silap aku juga dah tau sudah berpunya time berkenalan dulu,buat apa simpan perasaan kat dia. Kan sekarang dah makan diri sendiri. Tapi tak la kecewa sangat sebab memang dijangkakan perkara ni akan berlaku cuma waktu sahaja yang belum tiba. And finally yesterday she told me the time has come. Sekarang aku doakan yang terbaik untuk dia. Nothing to regret, i will find another one and thank for everything because being my friend :) so sesapa yang single boleh la contact k..haha

Tapi tak mengapa lah,mungkin ini antara ujian dariNya dalam proses mematangkan kehidupan aku. Memandangkan tahun baru 2013 telah membuka tirai,tiada azam baru yang perlu difikirkan. Cukup lah azam tahun lepas di bawa ke tahun ini. Apakah?? Cari bini!!!hahaha...seorang insan yang dapat menjadi makmum ketika solat,insan yang dapat share susah senang..

Ok la,doakan yang terbaik untuk aku. Kepada yang mengenali disana doa aku sentiasa bersama kamu semua.

Thank sebab sudi baca entry 'jiwa kacau' :)

SELAMAT TAHUN BARU 2013

5 ulasan:

Cik Cammy Lia berkata...

alahai ciannya dia..xpelah nak wt cmne kn..maybe ad yg lebih baik menanti awk..semoga xlama lagi awk jpe makmum awk tu :-)

Anak Pak Muin berkata...

awek yg cter aritu ke pit? jgn riso, ade rmai lg yg tggu tu

-apis- berkata...

To cik cammy,thanks :)

anak pak muin..blom smpai jodoh..

Iqin berkata...

u owe me one whole story apis

-apis- berkata...

When u free :)