Rabu, 10 November 2010

10/11/10

Dengan ini secara rasminya aku publish kn blog yg x seberapa ini.Dah lama pendam nk buat blog ni, asyik tgk blog otai2 kita ja (en Lan, wak jeli dan tuan jai)..teringin gk nk ada blog..hehe..

Kebetulan, hari tarikh baik punya....so ada beberapa perkara yg agak penting aku rasakan berlaku sperti berikut:

1. 1st paper final exam Air Conditioning & Refrigeration untk sem yg ke 7..Dan baru ja beberapa seketika kertas sdh di jawab...Lps ni dak mekanik x senang2 la kena tipu kalau nak beli air cond baru..silap2 tauke kedai bg free ja nnt sbb dia x penah jmp customer se'expert' mcm tu..(pesanan:nak p beli air cond nnt jgn lupa bw buku color merah Dr Zainal, leh buat refer cooling load..hahaha)
now we can said good bye to red book


2.Bagi peminat BPL especially Man U fan match pg ni (lbh kurg 4am) antara MU dgn man city pasti di tunggu2..sesapa yg ada exam hari kamis klu berani dtg ar tgk tapi nnt kalau exam pg tetido jgn salahkn sesapa..haha..Ramalan aku 2-1...ok x??
we always united

3.Hari ni jgk hari pelancaran Proton Inspira mirip Mitsubishi Lancer ataupun istilah yg lebih praktikal rebadging..So apa kaitan dgn aku??Sebenarnya dlm hati ni dh lama berkenan nk sambar lancer satu hari nnt..kebetulan proton dh buat dan spec pon hampir sama, tambah plak harga pon boleh tahan..jadi aku pon psg2 la niat bla dh keja nnt nk beli sebijik..itupon bergantung pd poket ak nanti la..simpan duit nk kawen lg kn..hehehe..more info



i love white

hitam pon lawa gak ni...kempunan aku tgk


4. Genaplah seminggu arwah tok wan aku pergi untuk selamanya..mgkn skrg family ak & sedara mara tgh sibuk buat kenduri arwah lps zohor..Smoga roh Allahyarham di cucuri rahamt bersama org2 beriman...amin..

Kesimpulannya,tarikh 101110 agak unik bg aku..klu sesapa nak buat kenduri kawen pon ok gk senang skit nk igt tarikh ulang thun kn..
Ok la,cita banyak2 pon boring gak..jom la kita smbung std..masih ada paper yg belum selesai..bak kata Tun M, perjuangan belum selesai..
Akhir kata rajin2 la usha blog ni klu ada update dan kpd rakan2 yg ada blog, jgn malu segan jd la followers....kesain en Lan dia sorang ja skrg..

Sekian....

10 ulasan:

sarzli berkata...

apit dh pndi wat blog skang..jgn terkubur udah le...sll2 la update post yg panas2

parzli berkata...

i followwwwwwwwwww....

apis berkata...

panas yg mcm mn 2 jeli??hahaha

Anak Pak Muin berkata...

i folo u, u folo i...aww

apis berkata...

anak pak muin-eeeeiiiii......

paklah berkata...

terbaek apit..leh menambahkan koleksi2 blog kat bookmark ak..nice n terbaek skali..

sarzli berkata...

paklah.ko 2 ble nk join club blogger blok 5 ni??haahahaha

Tanpa Nama berkata...

I'm ZEE, I like your post...Like u too..muahhhh...

apis berkata...

kwn2, nk komen apa ni bla ZEE yg entah real ke x masuk forum...hahaha..pak lah jom pg ni man u..lps qiamullail trun ar naser..hehe

pisan sayang kamu berkata...

testing..testis...one two three