Jumaat, 12 November 2010

Jom belajar menembak..

Mata dh penat melihat ayat2 yg mencabar minda dan memutar belit alam...slide yg berangkai2...nota yg bersepah2....jadi nk release tension jap dgn blog ni....

Apa penulis nk katakan di sini bukan belajar menembak menggunakan pistol or senapang gajah tapi bljr menembak jwpn dlm exam..Esok rakan2 penulis bakal menembak pd satu2 nya ketas objektif yg ada final exam kali ini untuk subjek yg agak mencabar ketahanan membaca lect note yg di kenali sbg Enginnering Management...
Sama ada rakan2 penulis dpt menembak dgn tepat, tersasar atau x kena langsung bergantung kpd peluru yg di bekalkan dan gaya dan teknik yg betul...Jadi pesanan penulis siap sedia la sblm trun ke gelanggang menembak iaitu menelaah apa yg patut...sediakan senapang yg terbaik a.k.a pensil 2B Faber Castell, peluru yg sharp a.k.a mata pensil yg tajam2...dan yg penting fizikal yg mantap a.k.a otak yg penuh dgn ilmu2 management....hehehe

jgn jadi macam ni dah la k


boleh ke macam ni??


Fakta exam:
-Subejek Engineering Management EUP 301/3
-3 jam tempoh pertarungan non stop
-3 ptg (ambil berkat lps solat Jumaat)
-3 Lecture dr skol yg berbeza
-3 ketas jawapan yg berlainan
-3 main topic
-3 unit
-3 exam serentak bg subjek yg berlainan

smoga berjaya semua =)

4 ulasan:

Anak Pak Muin berkata...

hg ni da mcm penganalisis soalan da aku tgk..haha

apis berkata...

dh std management...mesti ada gk ilmu2 analysis...hahaha

En Jay berkata...

fakta byk 3 tu best, bru prasan..heh

apis berkata...

smoga kita pon dpt '3' pointer ke atas...hehe