Selasa, 2 Ogos 2011

Tinggal di kubur

Aku pernah tonton sebuah rancangan agama di television dan aku tertarik dengan satu kenyataan:

Terdapat hadis Rasulullah yang menyatakan bahawa rumah yang dihuni tapi sunyi dari bacaan ayat2 suci Al-Quran boleh diibaratkan seperti kubur.

So, kalau takut nak tido di'kubur' malam2 rajin2 lah baca Al-Quran ye.


Salam Ramadhan

5 ulasan:

cik nurussalwa berkata...

assalamualaikum apis :)
lama tak dengar khabar.
anyway,
Selamat Menempuh Ramadhan.
may Allah bless.

-apis- berkata...

Waalaikumussalam =)

skrg ni dh keja mmg jarang update blog n on9..sbb tu kot lama x dgr khabar..
selamat menyambut ramadhan di perantauan...

*lama x jenguk blog salwa =p

me suya berkata...

Salam Ramadhan Apiss
Suya kerja, tapi update je blog.. muahaha..

j or ji berkata...

hello apis.

-apis- berkata...

hello j or ji!

lama x update dlm sokernet..next week man u dah nak start menang piala...hahaha