Selasa, 22 Februari 2011

New member



Lepas ni boleh la buka tab mozilla penuh window, buka word opis 2 page sekali gus, dan juga tengok movie dgn lebih puas...hehe

7 ulasan:

Pendekar_Dodol berkata...

tahniah2...

-apis- berkata...

x boleh join club hg pa lg..haha

me suya berkata...

mak aih.. besaq nyer..
balas dendam laptop wak hal ape?

-apis- berkata...

ni kira kecik la suya, ada lg besar lg..huhu
laptop rosak skrin, nak tukar mahal then lambat lak tu, mggu mkn masa 2 mggu..sbb tu beli lcd ja.. =p

me suya berkata...

tq.. semangat ni nak habiskan fyp..
siap letak reminder kat bawah sekali dalam blog.. nak ingtkan diri sendir dan kawan2.. dah minggu ke 8 ^^

maicher berkata...

baru luas sket pemandangan..
nice :)

p/s:nak survey gak arh pasneh.

-apis- berkata...

maicher-btol2, luas pemandangan luas pengetahun (tol ke,bedal je la)..haha