Ahad, 10 April 2011

BBQ Mech Preview

Akhirnya, sempat jugak aku siapkan laporan BBQ mekanik+manufac yang sudah tertunda sejak seminggu yang lepas. Pada 4/4/11 bbq yang dirancang dengan teliti akhirnya berjaya dianjurkan. Tahniah kepada Husna merangkap orang kuat aktiviti ini, tak lupa juga kpd lan,sapuan,en jay,azli dan ramai lagi yang turut membantu.

Aku mewakili ahli jemaah 'bakor membakor" memohon maaf sekiranya ayam hangus dan kurang enak dijamah. Sesungguhnya itu disebabkan oleh masalah pembakaran arang yg kurang sempurna. Mungkin heating value arang tersebut tidak mencukupi (teori kelas energy).

Acara bermula dengan petikan gitar oleh En jay sambil tetamu menjamu selera. Selepas itu, sesi bertukar-tukar hadiah. Terima kasih diucapkan kpd Mat Yoe kerana menyediakan hadiah yg so sweeeettt. Kepada yg terima hadiah aku tu, harap terima dgn seikhlas hati walau x seberapa :) Seterusnya majlis anugerah bintang popular dan seperti yang dijangkakan aku telah menerima anugerah assignment paling cepat siap. Ingatkan dapat motor or Nissan Teanna ke, tapi x pe la terima kasih kpd pengundi2 sekalian atas sokongan anda.

Dan banyak lagi la aktiviti yang dilakukan. Dan paling mendapat sambutan karok beramai-ramai dan permainan tradisional yang masih belum pupus. Kepada Ain, maaf la tak bagi peluang menang main congkak, kesian lak aku tengok..hehehe. Pasal karok, memang terbaik. Best btol tengok budak dekan nyanyi dengan penuh feeling walaupon pitching entah ke mana yang penting kita heppy.

So, maybe this is the last event we had together. Dan diharapkan mungkin lepas kita grad nanti, boleh diadakan lagi seperti reunion untuk batch kita. Dan lokasi reunion nanti paling kurang pon hotel ke, leh jemput artis skali..hehe
Semoga kenangan kita kekal abadi~~~





Sapa mamat ni tetiba ada??hahaha
Ni salah sorang member kami yang kurang bernasib baik 
tak dapat nak join sebarang aktiviti sepanjang sem ni sebab terlibat
dengan fyp+reserach kat Melaka utk keseluruhan sem ni.
Dia slalu ngadu kat aku, so tribute khas tok dia...hehehe
(pisan,aku dah tunaikan janji aku nak masukkan gmbr hg dlm blog)

we are the one

Here we are
Sharing our lives
We made it through
The good and bad times
And still we stand
With hope in our hearts
No matter what
We will play our part
And now we've come so far
One chance to touch a star
Go higher and higher

Find your guiding inspiration
In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation
It's no time to be afraid
Put our difference behind us
While we shine like the sun
See what we've all become
Together we are one

Deep inside your heart and soul
You've worked so hard
To reach your goal
With every step
With every breath
You gave it all
Till there was nothing left
Seek out the strength to win
No thoughts of giving in
Go higher and higher


3 ulasan:

sarzli berkata...

nice~~~

me suya berkata...

owh ic..
sweet + da mula rasa sedih2 kan sebab nak abes..
apis...
Nt komen kat blog suya boleh tak.. kasi tahu pasal format titas and paling tidak pun.. mesej fb boleh.. hehehe biasa la.. bnyk xpergi dr pergi kelas.. hehehe sorry :)

iPai berkata...

nice nice

suya .. jgn nanges .. uhuh