Isnin, 25 April 2011

Wishlist before grad

Sebelum habis kat USM ni, ada beberapa perkara penting yang aku perlu setelkan secepat mungkin dalam masa kurang dari 10 hari.

  • abeskan main game need for speed most wanted walaupon dah outdated, 2 tahun terbantut
  • belajar cara mendolod movie, video bola, file yang besar terus dari internet. sebelum ni hanya mengharap sharer-sharer yg budiman, lepas abes study ni senang nak download sendiri.
  • layan drama Korea sampai putih mata. target abeskan Secret Garden dulu, then My gf is Gumiho, 49 days, ....
  • belajar main dota memang nub btol
  • I want to confess something
  • lastly, get a job!!!

    Tetiba lapar buah lak..adeiii

    6 ulasan:

    Firdani berkata...

    huhu..wish list die..yg last 2 je leh pkai..hehe..

    p/s:cte 49 days sgt best..

    -apis- berkata...

    haha..biasa la, free2 mcm ni semua x da kaitan ng std dah..heheh

    49 days best ke??ce cite ce cite =p

    iPai berkata...

    wah2 .. siap ada wishlist lagi .. heheh

    nadya ajhman berkata...

    confess itu penting sblum blah..haha

    ♥suNa husNa♥ berkata...

    mende apiz.jiwang t0l layaan krea..haha

    -apis- berkata...

    muka legend hati cute..hahahahaah