Ahad, 17 April 2011

Selamat Berjuang


Final exam terakhir bagi aku setelah 7 semester aku lalui di alam universiti, 2 semester di alam matrikulasi.
Semoga yang penghabisan ini aku dan rakan-rakan yang lain memperoleh kejayaan yang lebih cemerlang dari exam yang sebelum ini. Semoga berjaya!!!


Pesanan: 
-Pastikan tido cukup (jgn jadi kelawar lak musim exam ni)
-slip exam dah print (jangan buat2 lupa bila dah masuk dewan)
-alat tulis semua cukup (jangan hari exam mula gelabah cari kawan nak pinjam pen)
-sebelum masuk exam jgn lupa breakfast (pastikan jangan silap makan, kang tak pasal-pasal exam dalam toilet).
-tahu bila,masa dan tempat nak exam (kalau silap nanti spoil mood exam).
-yang terakhir, mintalah pada si Dia Yang Berkuasa semoga dipermudahkan ketika menjawab :)

ikhlas dari apis 2011

5 ulasan:

En Jay berkata...

kalo ingatan last tu dijadikan checklist, lebih byk pngkah dari tick.. apakah maknanya?

-apis- berkata...

teka teki ke ni??

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) berkata...

kalo kita jd student yg amek final, kompeemmm semangat gila baca entri ni. dengan sepantas kilat akan check pesanan yg en apis pesan.huhuhu.

-apis- berkata...

yupp..btol2 tu syafiqah tapi nk std malas gler..hahaha

cikfarah.blogspot.com berkata...

good luck.. (≧◡≦)