Selasa, 5 April 2011

Masa tidak mengizinkan

Sejak 2 3 hari ni aku rasa macam busy ja masa aku sampai kadang2 tak tahu nak buat apa dah.
Dan aku syak situasi ini mungkin akan berlarutan 
sehingga minggu depan iaitu study week untuk final exam. 

Ada beberapa perkara penting yang mesti dilaksanakan:

-Interview Continental Automative (dah selesai hari ni)
-hantar draft report, sepatutnya nak hantar hari ni tapi asyik postpone je..perhaps tomorrow
-Interview Naza Automative hari kamis petang
-Interview Motorola, maybe Isnin pagi (date n time depend pada aku)
-Weekend balik kg 

Semoga Allah mempermudahkan semua kerja..aminnn

Pasal BBQ Mekanik semalam pon macam x ada mood ja nak wat. Tengok la macam mana nanti.
Oh ya, kepada yang blogwalking minta maaf sangat2 tak sempat balas. Insyaallah nanti2 ok :)



(Masa diperuntukkan untuk entry ini, 15 minit..masa itu emas sekarang)

6 ulasan:

♥suNa husNa♥ berkata...

good luck apis...

iPai berkata...

wah .. gud luck !! gud luck !!

-apis- berkata...

tq2!! =)

aidakmal berkata...

wahh.byk nye intrview.hebat.all the best!!!

me suya berkata...

good luck and all the best
sama macam kamu.. Suya pun busy lately.. Apis, study ape titas ni? hurmmm

-apis- berkata...

Tima kasih semua :)

Entah la suya, x mula std lg ni..mgkn buku fotostate ng note mmber bg