Khamis, 28 April 2011

Tiada lagi....

  • Tiada lagi assignment.
  • Tiada lagi tutorial.
  • Tiada lagi kuiz, test dan exam.
  • Tiada lagi homework yg perlu disiapkan last minit.
  • Tiada lagi kuliah dan kelas.
  • Tiada lagi makmal dan bengkel.
  • Tiada lagi presentation.
  • Tiada lagi kerja berkumpulan.
  • Tiada lagi report.
  • Tiada lagi FYP.
Dengan berakhirnya viva fyp tengah hari tadi, maka berakhir lah semua tanggungjawab dan segala bebanan kerja  sepanjang bergelar pelajar kejuruteraan Universiti Sains Malaysia. Ada pahit manis, ada suka duka, ada penat lelah, ada tension dan stress, dan macam-macam lagi tetapi itulah yang telah menjadikan siapa diri kita seperti sekarang. Itulah yang mematangkan kita bagi meyiapkan sesuatu kerja, semoga ia berguna untuk meneruskan kehidupan yang akan datang. Semua ini dalam ingatan dan kenangan sepanjang menjadi pelajar :)


Secara tidak rasminya, mengisytiharkan bahawa aku telah bergelar: 

"Graduasi USM dengan Ijazah Sarjana Muda (dengan Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal Universiti Sains Malaysia"

Alhamdulillah, syukur kepada Ilahi.

6 ulasan:

nadya ajhman berkata...

tahniah!

♥suNa husNa♥ berkata...

suspen je baca entry ang yg ni...sedih wey.....best ar life student.duit pom masuk tiap2 sem...huhu
tahniah pizz

-apis- berkata...

thanx nadya :)

husna,mcm mn plan hotspring ni??jadi ke x??

iPai berkata...

Tamat juga kita 4tahun kan ?

cikfarah.blogspot.com berkata...

tahniah..lepas ni msuk alam pekerjaan pulak ...

-apis- berkata...

ipai-aah kn, akhirnya dh abes pon zaman std...

cikfarah-doakan cpt dpt keja..hehe