Sabtu, 30 April 2011

Speed Racer


"Beruk" dua ekor ni memang buat aku pecah perut malam ni.siot btol.Satu kombinasi yang menjadi antara manusia dan binatang. Walaupon dah 3 tahun movie Speed Racer diterbitkan baru malam ni aku layan..Ni semua gara2 time aku donlod dulu kualiti gambar macam hampeh pirate la katakan

Jalan cerita memang tak masuk dek akal dah tapi best jugak tengok cerita penuh animasi dan fantasi..Apa pon aku bagi 10/10 bintang untuk dua ekor beruk ni..hahaha

2 ulasan:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) berkata...

ta pena tengok lg, tp tengok gaya penulisan awk mesti mcm bestkann...

-apis- berkata...

ada gk la part2 yg biasa2 kn tp part plg best 2 ekor ni la..hahaha