Ahad, 26 Disember 2010

Selamat masuk ke sekolah murid2

Korang jgn salah tafsir plak sekolah di atas tu. Sekolah di sini bermaksud pusat pengajian aku..hehe. Dalam bahasa asing di panggil " School of ......." 

Esok member2 yg study di usm akan memulakan sem II untuk sidang akademik 2010/2011.
Bagi aku dan kawan2, ini adalah sem terakhir kami. Cepat masa berlalu,pejam celik tido dah sampai last sem.

Sem ni jugak geng final year especially school mechanical eng memang rilex sakan sebab kelas hanya hari isnin dengan khamis. Total 5 jam seminggu. Best x? Waktu2 yang lain boleh la buat final year projek di samping aktiviti tambahan yg lain main game, tido, tengok movie,jalan2,blogging

So pesanan aku kpd kawan2 janganlah malas ke kelas untuk terakhir kali ini. Lain la kalau teringin lagi nak ke kelas tahun depan, selalu lah ponteng kelas sem ni ok sebab kena repeat lg nanti.

Kepada kawan2 yg still kelas mcm hari bekerja, sampai celik2 mata pon tak ada benda lain nak fikir selain mandi g kelas jgn lah jeles plak k. Set la alarm betul2 jgn smpai geng kelas dua kali seminggu tergangu tido diorang. Takut nanti terjejas tido yang lena..

Ok la, tulis panjang2 pon nnt korang malas baca pulak. Malam ni rasanya tak dapat nk blogwalking sebab kena ballwalking plak. First sokong Malaysia kat Bukit Jalil lepas tu kena fly g Old Trafford lak sebab Ferguson n da geng dah tunggu..


" Welcome Back To the School "

11 ulasan:

nurnatrah berkata...

malasnya nak stat sem 2 :D

-apis- berkata...

hehehe... =p

kizzy tf berkata...

hehe gudluck to u dik!

-apis- berkata...

tq kizzy tf =)

SweetSyaza berkata...

nasib sem baru ni terus praktikal..wah tak sabar nak grad... eheks

-apis- berkata...

sabar2.. hehe

nur intan hazirah berkata...

huhuhu sekejab jer mase berlalu.....naper cuti dah nak habiskan hehehe lau sambung leh x???

sakdi berkata...

mak aih syok nye kelas ade 2 hari... pergh!!

-apis- berkata...

biasa la bila dh jd senior..hehe

sakdi berkata...

apis, ni leh mendatangkan kejelesan yang melampau ni.. hehe

-apis- berkata...

apa yg jelesnya sakdi?hehe