Khamis, 30 Disember 2010

Aku pon nak cerita gak...

Hampir separuh blog update list aku semua cerita pasal Malaysia menang semalam. Dan yang paling hot cerita GK Khairul Fahmi. Especially ladies semua dah mula cari2 maklumat pasal dia. Ni yang aku jeles ni..hahaha

Apa2 pon tahniah kpd harimau Malaya sebab berjaya satukan persaudaraan antara musuh2 bola. Korang faham x? Ye la, mana kan tidak fan fanatik chelsea, arsenal, man u dan loser aka liverpool boleh duduk semeja sokong Msia. Ni satu keajaiban. Kalau sebelum ni masing2 dok perlekeh team lawan, sekarang dah bergabung bagi pendapat team Msia.

Tetapi tu semua hanya lah sementara ja atau perkataan yg lebih tepat hanyalah lakonan semata2. Sebab epl ada half season lagi dan man u masih lagi kat top league dan sememangnya akan kekal smpai abes season. Lepas ni pertengkaran akan sambung balik..hahaha

Sebenarnya aku tak ada kelas so dapat la update blog hari ni. Esok PM umum cuti tapi tak ada makna pon bagi member2 aku sebab kami tak kelas dah sememangnya cuti!adeiii...boleh tak ganti cuti esok ke hari isnin??

Soalan trivia-Harimau Malaya dah mula berangan2 nak layak ke piala Asia dan world cup ke lepas ni???
Semoga angan2 ni semua menjadi kenyataan. Tak mustahil kan....Malaysia Boleh!!

3 ulasan:

iwan_dextrous berkata...

world cup ea..hihi..perlukan byk peningkatan lagi..

Dextrous cyber life

sakdi berkata...

u mention again about xade kelas. peh jeles kuasa dua~ kihkih
tahniah msia! ok first time saye tengok bola ngan semagat selepas sokong argentina 4 wc ngan msia mase sukan sea.. yeah..

-apis- berkata...

jeles kuasa dua tu nak neutral kan blk sng je...puncakn dgn dua balik..hehehe..
Hidup harimau malaya! :)