Isnin, 28 Mac 2011

Alkisah seorang besday boy


Biodata

Nama: Juwe bukan Jawa
Asal: Kelantan
Team bola: Sekarang ayam (Spurs) & kijang (Red Warriors), dulu singa (Chels***)
Status: Single (berita baik untuk gadis2 diluar sana) 
No tfon: confidential >> boleh request
Ucapan: Hepy besday..smoga solat 5 waktu cukup...
Pesanan tuan badan: x nak kena campak dlm kolam REDAC!!!!

(malam ni aku tgk bkn main busy lg layan peminat,
jangan smpai mengigau sudah..terganggu tdo aku..haha)

12 ulasan:

cik nurussalwa berkata...

korang memang men campak2 ke? ih3..
neway, epi besdat kat encik yang menyambut besday tu..

iPai berkata...

hehe ... part yg ngigau tuh kelaka .. hahaha

Pendekar_Dodol berkata...

campak je besday boy tu

♥suNa husNa♥ berkata...

yeah..kita cmapak aje dia..cmapak.jgn xcmpak..haha

me suya berkata...

lepar jah juwey tu pis.. Bia tegeley soghe2.. Doh la hok papey doss.. Juwey, tuo doss mg.. Selamat hari lahir wey~

P.s: kalau tak faham suruh rumate translate~ hehehe

-apis- berkata...

cik salwa: yg nakal je kena campak..yg bek2 mcm sy ni diorg x berani...hehehe

yeahh..kita campak ja!!

suya,pkai google translator leh x??x phm...hahahaha

putra87­™ berkata...

hahaha.. jawa tuuu.. wakaka.. ops silap.. juwe.. hehehe.. ucapan tu spesial.. smoga solat 5 wktu cukup... hahaha..

-apis- berkata...

solat tiang agama =)

me suya berkata...

apis
mai nk translate kan..

"lempar je Juwey tu apis. Dah la yang papan(kurus) dah.. Juwey, tua dah kamu.Selamat hari lahir juwey."

-apis- berkata...

ooooo...itu maknanya..thanks2..hehehe

Pendekar_Dodol berkata...

sebok je nk besday sama ngan aku

-apis- berkata...

apa kata klu campak ng hg skali??rasa mcm best gk...haha