Sabtu, 26 Mac 2011

Selesai sudah Dinner Mekanik

Terciptanya sebuah sejarah School of Mechanical Engineering USM iaitu menganjurkan sebuah makan malam khusus untuk student yang penuh gemilang. Ini adalah kali pertama bagi school untuk sedekad yang berlalu tapi ini juga adalah yang terakhir bagi kami sebagai final year student, so sad. Apa2 pon bersyukur gak sebab kami masih sempat, kalau diorang planning nak buat tahun depan ape cer kan.

Dengan bertemakan 'Red Dressing" masing2 cuba menonjolkan diri masing2. Sekali tengok macam artis pon ada..hehe. Secara keseluruhannya program berjaya dianjurkan. Perut aku pon kenyang, makanan pon boleh tahan sedap, gambar pon dah beratus keping. Tahniah untuk persatuan dan junior2 sekalian yang organized.

8.00pm-ketibaan tetamu kehormat

mat-mat hesem
 8.15pm-paparazzi mula mengejar untuk snap gambar
geng blok 6
Ladies shows
  8.30pm-mula memenuhi dewan


9.30pm-masa makan sudah tiba!! (masa sebelum tu adalah aktiviti formal,ucapan,hadiah bla bla bla....)
sedang melahap
 10.00pm-Sesi bergambar (tetamu mula bersikap liar,paparazzi mula tunjuk bakat)
Final year student batch 2007-2011
mechanic kids
hyper active
lelaki macho
sweet
paparazzi sibuk buat keja
keadaan x terkawal dan huru hara
nice~~
 10.30pm (approximate) dapat hadiah!!
berbaloi-baloi
 Sweet couples (aku rasa dah x lama nak makan nasi minyak ni)
#1 orang sekampung

#2 sepadan
#3 pertama kali dipertemukan
#4 Queen of the night
#5 se mak dan se pak (aihh, bunyi mcm pelik ja)
#6 yang ni bukan sweet couple k..jgn salah faham..haha (with my rumate)
11.30pm:selesai sudahhh....
12.00am:Penat bergambar,tetamu dijemput ke sesi minum2 kat shasha dgn duit sendiri
Kenderaan rasmi tetamu
Sampai minum kat luar pon ada lgi paparazzi
 semoga kenangan kita bersama kekal sehingga akhir hayat
"PICTURES IS PERFECT MEMORIES"


 Credit to all paparazzi;Jeli,Mat yoe, En Lan, Gadis
Eh, minta maaf kalau apa yg ditulis menyinggung perasaan. Sekadar hiburan  semata-mata.
(kalau x suka inform k, anytime boleh remove)
have a nice day~~~

7 ulasan:

Anak Pak Muin berkata...

sweet~

Wani berkata...

" se mak dan se pak"
ada dua maksud tuh, hahahhahha

-apis- berkata...

sbb tu kena sebut btol2..hehehe

me suya berkata...

aish.. suka tengok gambar kapel yg ke 2. malu2 kucing.. hik3.. lorr rumet juwey ke.. comel2 belake~

-apis- berkata...

ideal kot 2 org tu..huhu
kenal ka ng juwe??aah..sbb tu liar sket rumate ng dia...hahaha

@iN mArHaiNi berkata...

nak vote gambar no 2 gak..shy2 cat..ihiks.. =)

iPai berkata...

owh .. patut la .. pergi minum2 lagi rupanya ..