Khamis, 17 Mac 2011

Kertas dinding semulajadi

Aku dah tak tau nak post apa daa...So aku nak kongsikan kertas dinding (wallpaper) semulajadi yg boleh dijadikan sebagai dekstop background korang. Bila tengok pon rasa cool and calm kan. Gambar ni 100% original tanpa sebarang edited yang diambil masa kat Sedim dulu. Kalau nak klik pada image.


Indah bumi ciptaanNya
Inilah rupa aku punya latest dekstop 













8 ulasan:

.:rizaL:. berkata...

ambil sendiri? cool!

http://igossiprizal.blogspot.com/2011/03/kawan-imaginasi-saya-sudah-besar.html

Jom join segmen ni? ehhe

me suya berkata...

ewah.. ada minat dalam photography nampaknyer

-apis- berkata...

ada la minat sket2 tapi blom ada peluang mencuba..hehe

sarzli berkata...

aik apit..mcm kenal je gamba...hahahah

-apis- berkata...

kenal ar sbb 1st pict hg amek, tp yg 2nd ak snap..lawa gak walaupom men amek ja (dibantu teknologi camera bkn sbb bakat)..hahaha

zetty berkata...

sehijau warna daun! :)

Fadzli Amir berkata...

Cantik tempat ni...teringin nak pergi, tapi sampai sekarang tak kesampaian lagi...tempat ni leh mancing tak???

-apis- berkata...

tempat ni sesuai mandi ng kayak ja..klu mancing x sesuai kot sbb arus deras + x byk ikan (klu x silap la)...