Selasa, 18 Januari 2011

Bila dah bosan


Baring tak kena..
Duduk tak kena..
Nak buat fyp tak ada mood..
Nak buat homework malas + tak faham..
Nak tengok movie tak ada cite best..
Nak tido tak mengantok lagi..
Internet plak slow..
Nak calling2 or sms tapi dengan sape (dulu boleh la ada teman)..

Try ziarah bilik brader sebab bila masuk bilik tu aku rasa rilex sket..
So baca paper kejap walaupon 3 hari yg lepas..
Brader tengah petik2..cakapnya dengan petik2 boleh temui diri sendiri yg sebenar..hmm
 

Alahaii..pesal la malas aku malam ni teruk sangat...bosannnn....

Semoga ini tak berlarutan untuk malam2 yang akan datang.. 

Maaf la ek kalau entry pon bosan..

---selamat malam dari budak yg tengah bosan----

9 ulasan:

iPai berkata...

rilex bro .. tu tanda penat tuh .. rilex dulu, nanti lama2 ada menda nak buat tuh .. cuma tak jumpa je .. try jalan2 satu blok, mesti best ..

-apis- berkata...

aah..mgkn la kot ipai..kdg2 kita ni suka paksa otak wat kerja sampai otak ng badan dh x macthing..sbb tu wat keja apa pon x kena..thnk..hehe

me suya berkata...

uishh simpton yg sama.
malas giler mgu ni.. Seb baik esok xde kelas..Lusa cuti, Jumaat takde kelas... Waaa balik kelantan la khamis ni^^ cari mood yg hilang

-apis- berkata...

the best way to find the mood that is lost by balik kg!hehehe

♥suNa husNa♥ berkata...

follow suya jgk!babai apis..hehehe

En Jay berkata...

bahaya kalu ko biarkan, meh aku bg tips;

1. layan margrib kat masjid, balik tu moral up sket

2. baca buku yang tak da kaitan dgn fyp ko, tapi still bwah minat ko, cam remaja or dara..hahaha

3. layan blog ringan, hilang punca, sembang kencang, layan post lama2 dorang

4. kalau terasa nak menulis, bleh cerita cerita lama-lama, scerita yang seronok kalau ingat-ingat balik, just utk kepuasan sendiri

5. layan petik2, kalau tak blah, layan nyanyi sudah, wa petikkan, amcam? hahaha

-apis- berkata...

husna-bye nak p mn?blk kg?haha
jai-thnx bro..point no 1 ak mmg stuju sgt,dh bpa minggu x pegi jemaah maghrib kt masjid,p surau ja.point no 2, ak x ada koleksi buku yg menarik,point 3,4 ak akan try n last point nnt ak request lagu kt hg..nk tiru kugiran hujung minggu gk ke?hahahha

iPai berkata...

wah .. ramai ye yg balik .. tak yah r balik .. meh r stay sini ..

-apis- berkata...

baliklah ipai..panggilan rumah sdg memanggil..haha