Isnin, 24 Januari 2011

Bonus free


"Nikmati & hari PERCUMA panggilan/SMS
ke 8pax mulai sekarang.Pastikan akaun anda 
aktif & 8pax telah diaktifkan"

Mesej dari Celcom yang aku dapat minggu lepas sempena my born day.

Feel dapat bonus celcom tahun ni tak sama dengan feel tahun lepas. Tahun lepas rasanya lebih bermakna bagi aku dengan bonus ini. Malah kalau boleh nak dapatkan bonus tiap2 hari. Korang pon mesti faham kan kenapa ia bermakna, apa lagi yang boleh dilakukan jikalau dah dapat sms/panggilan free..Bergayut habis-habisan sehinggah ke saat2 terakhir..

Tapi itu dulu, sekarang dah lain. Sehingga entry ni ditulis hanya beberapa sms (rasanya tak lebih 10 kot) dan zero panggilan yang aku manfaatkan dari bonus tersebut. Nak telefon family,semua guna maxis. Lagipon minggu lepas baru ja balik kampung. Kalau nak bergayut pon tapi dengan sape. Tak kan bergayut dengan kera kat hutan lak kan. Bertuah bagi sesapa yang dapat manfaatkan bonus ni dengan insan yang tersayang.

Hmm..apa nak buat, masih ada 3 hari lagi bonus ni valid.

So sesapa yang nak sudi bergayut boleh la tawarkan no telefon masing2..hahaha just joking. Or ingat nak buat amal la,sesapa nak bonus ni boleh la pinjam no tfon aku ni.



Sebulan sekali nak topup pon belum tentu lagi.

5 ulasan:

me suya berkata...

tapi bila dapat bonus pun.. nanti tataw jugak nak call sape..

iPai berkata...

hee .. ni kene kasi tau nuffnang ni, post ni leh jadi duta k ..

-apis- berkata...

suya-tol2, x kan la hari2 nk tpon..huhu
ipai-duta apa ipai?aku mmg buta sket pasal nuffnang..hahaha

En Jay berkata...

bro, kalah sudi ulur r kat gua, bab2 bergayut wa mmg no.1, heh

-apis- berkata...

klu hg jai x ckp pon aku dh tau mmg no 1..dlu boleh la kita sma naik tapi skrg aku kalah dh..haha